Hvalpe foto hvalpe

Vi lærer støvsugeren at kende. Den snakker så sjovt og kan spise ting og bevæge sig, men vi ved, den er rar, Her kan du se hvad hvalpene oplever

Hvalpe spejl træning

Izabella leger med sin søster

Søde dejlige danske spids hvalpe. Bliv skrevet op hvalpe ønske listen

Hvalp efter Bono og Contessa 7 mdr på foto og ven med katten

Bono far til Contessas Izabella.

Fordelen ved vor hunde, er de sluger ikke madskålen. De spiser behersket, og stopper når de er mætte. Man kan have foder til at stå fremme konstant.

1 år Prinsess Naja hygger med katten. Vi er alle venner, for det har mor lært os, vi kan være

Contessa's mælkebar

Limborock for hunde i ny version - vi finder nemt på en leg

Vi leger

Hygge

En glad mor

Contessa med hvalpe - de blive lært fra fødsel at gå i "hule" Vor hunde finder nemt ro

Contessa som hvalp 2009 - hun er nu 12 år og mormor. Hun får ikke hvalpe mere, men skal leve og sove iblandt os til hendes dages ende. Her bliver ingen kasseret - her bliver alle værdsat!

Gå du med drømme om en hvalp ?

Betingelser.
Det kan måske lyde lidt mærkeligt, at stille betingelser i forbindelse med at sælge en hvalp, men det er levende væsner, og det er MEGET vigtigt for os at der sker et ordentligt match.
Den mest grundlæggende betingelse for at købe en af vores hvalpe, er et besøg hos os hvor vi bl.a. bedømmer om kemien er til stede. Det er vigtigt for os, at det er den rigtige familie som køber en af vore hvalpe. Det kan godt være at en del af vores spørgsmål føles nærgående, men det er kun et forsøg på at finde den helt rigtige kombination. - De øvrige betingelser fremgår af vores hvalpekontrakt som kan ses herunder.

Det er er en god idé at komme på besøg inden hvalpene er født. Dette er for at se hundene og for at gøre op med sig selv, om det er den helt rigtige type hund for jer - alle hvalpe er bedårende! Det er den voksne hund, I skal falde for. Efter vores opfattelse er det den rigtige måde at købe hvalp på. 
Samtidig opfordrer vi til at evt. købere besøger andre lignenede kenneler. Det er en god idè at se mere end et sted.


Køb af hund er en alvorlig sag.

Både for dig som køber, og for os som sælger. Du skal være sikker i din sag, og det skal vi også. Vi ønsker ikke at være anmassende, men vil gerne vide hvordan din hund har det og udvikler sig. Er det en god kombination, vi har været med til at skabe? En E-mail et par gange om året modtages med tak :-)

Man kan IKKE vælge hvalpe hos os. Det er hvalpen som vælger sin nye familie. Det kan lyde besynderligt, men vi har set det så tit. Vor hunde har en kraftig intuition. En bestemt hvalp fatter en speciel interesse for et menneske. Det er DET, vi gerne vil se.

Vi accepterer, du foretrækker en tæve eller en hanhvalp, men det er kemien mellem hvalpen og familien, som vil være afgørende for hvilken hvalp, du får med hjem. Der er forskellige teknikker, som vi anvender i forsøget på at finde det rigtige match og selvfølgelig er vi opmærksomme på de ønsker, du har.


I forbindelse med det første besøg, som regel efter at hvalpen er 5 uger gammel og under forudsætning at begge parter er enige om et køb, tilsendes efterfølgende en købsaftale og der indsættes et depositum, typisk 3.000 kroner.


Det giver køber mulighed for at "tænke sig om", da det er en vigtig beslutning og ikke bare en impulshandling. De er jo skønne, de små hvalpe.

Depositum er.. blandt.. andet til dækning af annonceudgifter, hvis hvalpeejeren alligevel ikke ønsker at gennemføre handlen på et senere tidspunkt.

I øvrigt henvises til købeloven, som også er gældende for hvalpe.

Hvis det på et tidspunkt viser sig at du alligevel ikke kan have hund, forventes det at du kontakter os, så vi kan være med til at formidle et nyt hjem til hunden

Hvalpen sælges som familie/selskabshund.

Betegnelsen ”familiehund” skal som sådan kun kunne benyttes til selskab, og man kan derfor ikke få erstatning vedrørende fejl i forhold til avls / udstillings / brugsevner.

Både faderen og moderen er dyrlæge tjekket for både HD og patella.

Depositum indbetales til  bank på konto: Indenfor 7 hverdage efter denne aftale er indgået ellers er denne aftale ugyldig.

Andre aftaler vedrørende handlen:

 Hver hvalp får en hvalpepakke som bla. indeholder:

Et tæppe med duftene herfra, så den første tid væk fra mor og søskende ikke bliver så svær.

En pose af det foder den har været vant til   .

Desuden bliver hvalpene tjekket af dyrlægen, får ormekur, bliver chippet og vacineret første gang, samt bliver registreret i hunderegisteret.

CONTESSA